Bakan Arslan Harakani’de Dua Etti, Namaz Kıldı

Bakan Arslan Harakani’de Dua Etti, Namaz Kıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ebul Hasan-ı Harakani Hazretleri Türbesini ziyaret edip akşam namazını Evliya Cami'de kıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir takım ziyaretlerde bulunmak ve partisinin bayramlaşma programına katılmak üzere geldiği Kars'ta baba ocağını ziyaretinin ardından grup köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Dr. Y. Selahattin Beyribey, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve bazı daire amirlerinin eşlik ettiği Bakan Arslan'ın bir sonraki durağı Sevgi Evleri oldu. Basına kapalı olan ziyaretin ardından Ebul Hasan-ı Harakani Hazretleri Türbesini ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dua ederek akşam namazını Evliya Cami'de kıldı. Evliya Camii bahçesinde ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet eden Bakan Arslan, “Kars'ı ve ülkemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

Bakan Arslan ve beraberindekiler daha sonra GAMP Konağını ziyaret ederek bir süre burada dinlenip istişare ettiler. GAMP Konağı girişinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Arslan, vatandaşların bayramını kutlayarak Vali Doğan ile birlikte çocuklara hediye verip hatıra fotoğrafı çektirdi.

bakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(1).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(2).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(3).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(4).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(5).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(6).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(7).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(8).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(9).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(10).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(11).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(12).jpgbakan-arslan-harakani’de-dua-etti,-namaz-kildi-(13).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler