Bakan Arslan Kars 36 Spor’u Ziyaret Etti

Bakan Arslan Kars 36 Spor’u Ziyaret Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden Kars 36 Spor’u Ankara’da Gençlerbirliği maçı öncesinde Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey ile birlikte ziyaret ederek başarılar dilediler.

Ankara’da oynanacak maçı hemşerileri ile birlikte izlemeyi çok istediğini belirten Arslan, önceden belirlenen bir program için yurtdışında olacağından dolayı maçı izleyemeyeceğini ancak yüreğinin Kars 36 Spor ile birlikte çarpacağını söyledi.

Yeşil Beyazlı takıma Gençlerbirliği Maçı öncesi futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya gelen Bakan Arslan, “ Kars 36 Spor bu sezon lige ve Türkiye Kupası maçlarına çok iyi başladı. Türkiye Kupası’nda 5’inci tura çıkarak hem beni hem de hemşerilerimizi sevindirdi, gururlandırdı. Hatta tüm Türkiye'de Kars 36 Spor'a karşı bir ilgi, sevgi, sempati oluştu. Kolay değil amatör lig takımı TFF 1.Lig takımlarını eledi. İnşallah daha da büyük başarılara imza atacak. Zaten Kars sonuçta bir il takımı. Amatör ligde değil profesyonel ligde oynamalı. Ancak kıt kanaat imkanlarla başarıyı kovalamak zor. Takımımızın maddi sıkıntıları var. Bu noktada Karslılar olarak kulübümüze sahip çıkmalıyız. Kars zaten spora çok önem veren ve bu alanda başarıya susamış bir şehir. Kars 36 Spor’un bu başarıları bizim için çok büyük bir fırsat ve bu nedenle de özellikle Kars’ın ileri gelenleri ve iş adamlarının elini taşın altına koymasını bekliyorum. Ben Kars 36 Spor’a elimden geldiğince sahip çıkıyorum, destekliyorum ve başarılarıyla da mutlu oluyorum” dedi.

BAKAN ARSLAN’DAN KARS 36 SPOR’A 250 BİN LİRALIK DESTEK

Edinilen bilgiye göre; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tura çıkarak bir ilke imza atan Kars 36 Spor’a 250 bin Lira destek sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Kars 36 Spor’un ilk turu geçmesinin ardından kulübün ihtiyaçları için 100 bin lira destek sağladığı öğrenilen Bakan Arslan, başarılarına devam eden Kars 36 Spor için önemli bir destek daha Gençlerbirliği maçı öncesinde sağladığı bilgisine ulaştık. Arslan, Kars’ 36 Spor’a Türkiye Kupası 5. Turda eşleştiği Gençlerbirliği maçı öncesi kulüp ihtiyaçları, ulaşım ve konaklama masrafları gibi kalemler için 150 bin lira toplamda 250 bin liralık maddi destek verdi.

bakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(1)-002.jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(2)-001.jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(3)-001.jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(4)-001.jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(5).jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(6).jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(7).jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(8).jpgbakan-arslandan-kars-36-spor’a-destek-ziyareti-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler