Bakan Arslan: Kars’a Yatırımlar 6 Milyarı Geçti

Bakan Arslan: Kars’a Yatırımlar 6 Milyarı Geçti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kars’ın Arpaçay ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Bakan Arslan burada yaptığı konuşmada Kars bölgesine yapılan hizmetleri anlatarak, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Referandum seçimine değindi.

Bakan Arslan yatırımların önemine değinerek, 16 Nisan için önemli olduğunu şu farklı örnekle dile getirdi. Bakan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü: “16 Nisan'ın sonu ne anlama geldiğini çok uzun anlatmaya gerek yok bir tane televizyon gelmiş karısı vali Bey'in yanında belediye başkanı da var Karslı amcam, tecrübeli Karslı amcam, zeki Karslı amcam incitmeden meramını anlatıyor; televizyonda soruyor emi diyor belediye başkanından memnun musun? Allah razı olsun, validen memnun musun? Allah razı olsun, amin İl başkanından, ilçe başkanından il genel meclisi başkanından memnun musun? Allah razı olsun memnunum, peki hükümetten memnun musun? Allah hükümetin eksikliğini vermesin diyor. Peki emi diyor hiç memnun olmadığım bir şey yok mu? O da var gardaş diyor, nedir? gardaş diyor şu Ruslar var ya şu Ruslar 100 sene önce geldiler yolu yaptılar, elektriği yaptılar, kanalı yaptılar gittiler bir daha dönüp hiç sormadılar acaba bu yolların hali nedir? acaba bu elektriğin hali nedir? acaba millet suyu içebiliyor mu? Bakın değerli dostlar Karslı Zeki kısaca demiş ki bu hükümetler bizi unuttu. Vallahi iyi olsa ne yazar, belediye başkanı iyi olsa ne yazar, milletvekili iyi olsa ne yazar, bakın o günlerden hangi günlere geldik. AK Parti dönemlerinde Kars'a yaptığımız yatırımların bedeli 6 milyarın üzerinde sadece şu an devam eden işlerin bedeli 2 milyar. 2 milyar deyip geçmeyin, 2 katrilyon biliyorsunuz eskiden IMFnin kapısında dileniyorduk, 100 milyon borç alabilir miyiz diye. Biz diyoruz ki aynı günlere dönmememiz lazım. Bizim daha güçlü bir geleceğe yürümemiz lazım. Torunlarımızın, gençlerimizin geleceği önemli. Bunları sağlıklı bir şekilde sahip çıkmamız lazım, nasıl ki istiklal mücadelesinde buradan düşmanı attıysak, nasıl ki 15 Temmuz'da hainleri püskürttüğüysek Allah'ın izniyle 16 Nisan'da da aynısını yapacağız.”

Bakan Arslan, “İstikbalimiz için çocuklarımızın geleceği için, torunumun geleceği için hainlere fırsat vermemek için ‘Evet’ Allaha şükür siz işi bitirmişsiniz. Rabbim Cumanızı mübarek eylesin. Rabbim hepimizden razı olsun.” dedi.

bakan-arslan-kars’a-yatirimlar-6-milyari-gecti-(1).jpgbakan-arslan-kars’a-yatirimlar-6-milyari-gecti-(2).jpgbakan-arslan-kars’a-yatirimlar-6-milyari-gecti-(3).jpgbakan-arslan-kars’a-yatirimlar-6-milyari-gecti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler