Bakan Arslan, Kars’ta kadınlara kırmızı karanfil dağıttı

Bakan Arslan, Kars’ta kadınlara kırmızı karanfil dağıttı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kentte esnaf ziyareti yaparak kadınlara kırmızı karanfil dağıttı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarına devam ediyor.

Esnafları tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan Arslan gezisi sırasında kadınlara karanfil dağıtırken, çiçekçide çalışan bir genç ise Bakan Arslan’a karanfil hediye etti.

Güzergahında bulunan MHP Kars Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret eden Bakan Arslan,  kolaylıklar diledi.

Bakan Arslan’ın ziyaretine AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve A.Fetah Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer eşlik etti.

bakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(1).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(2).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(3).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(4).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(5).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(6).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(7).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(10).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(8).jpgbakan-arslan,-kars’ta-kadinlara-kirmizi-karanfil-dagitti-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler