Bakan Arslan Kongre İçin Sarıkamış'ta!

Bakan Arslan Kongre İçin Sarıkamış'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış’ta AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Sarıkamış İlçe Kongresinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Seçim Kurulu tarafından kurulan sandıkla seçime başladı.

Bakan Arslan yaptığı konuşmasında, "Cumhurbaşkanı çalışıyor, başbakan çalışıyor. Yukarıdakiler çalışıyor. Biz çalışmazsak ta olur. Sakın ha, sakın ha demeyin dolayısıyla siz vücudun diğer fonksiyonlarını sağlıklı bir şekilde yerine getirmeniz lazım ki, biz hem Türkiye’yi ortaya koyduğumuz hedeflere taşıyalım. 80 milyonun daha müreffeh yaşayabilmesi için yol yürüyelim ve Dünya 5’ten büyüktür diyoruz ya, geçmişte de deniyordu, anlam ifade etmiyordu. Şimdi lider üçlü olunca, sözü etkili olunca anlam ifade ediyor. Şimdi lider güçlü olunca dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar gözünü Türkiye’ye dikiyor. Yüzünü Türkiye’ye dönüyor. Duasını Türkiye ve Türkiye’nin lideri için yapıyor. İşte onun için güçlü olmalıyız." dedi.

Mevcut Başkan Serkant Aykul ve Ziya Yıldız'nın yarıştığı kongrenin sonucunu delegelerin kullanacağı oylar belirleyecek.

bakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(6).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(1).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(8).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(7).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(3).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(5).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(2).jpgbakan-arslan-kongre-icin-sarikamista!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler