Bakan Arslan: "Meclis'te güçlü bir şekilde milletimize hizmet edeceğiz"

Bakan Arslan: "Meclis'te güçlü bir şekilde milletimize hizmet edeceğiz"

Bakan Arslan, "Parlamentoda 'Cumhur İttifakı' güçlü ve bizler Meclis'te de Cumhurbaşkanımızın her türlü iş ve işleminde el ele, kol kola güçlü bir şekilde milletimize hizmet edeceğiz." dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından AK Parti Kars İl Başkanlığı önünde toplanan partilere hitap etti. 

Bakan Arslan verilen destek dolayısıyla hemşehrilerine teşekkür ederek, birilerinin kayıplarına kılıf aradığını belirterek, "Sandığa giderek iradenize sahip çıktınız. Elbetteki önemli olan adayımızın tekrar Cumhurbaşkanı olmasıydı, hepinize teşekkür ediyorum. Yüksek bir katılımla demokrasi şenliği yaşatan milletime teşekkür ediyorum. Büyük Zafer elde eden Sayın Cumhurbaşkanımızı, Cumhur İttifakını ve bize güç veren Karslı hemşirelerimi tebrik ediyorum. Seçim sonucunun vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Hizmetlerin bundan sonra artarak devam edeceğinin altını çizen Bakan Arslan, "Yedi düvele, istemeyenlere, içimizdeki hainlere, oyun oynayanlara karşı bu millet 'ben Reis'imin arkasındayım, Reis'imin arkasında her zaman ki gibi dimdik duruyorum' dedi. Dimdik duruşunun göstergesi olarak da tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçti. Parlamentoda 'Cumhur İttifakı' güçlü ve bizler mecliste de Cumhurbaşkanımızın her türlü iş ve işleminde el ele, kol kola güçlü bir şekilde milletimize hizmet edeceğiz." şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Yunus Kılıç da, "Saygıdeğer hemşerilerim, dostlarım sayın Cumhurbaşkanımıza,Bakanımıza ve bize göstermiş olduğunuz teveccühe minnettarım." ifadelerini kullanaraki, "Mevlam ülkemize, mağdur coğrafyalara, güzel şehrimiz Karsa ve Karslılara karşı bizleri mahçup etmesin. Bu süreçte gerek seçim çalışmaları sırasında bizzat sahalarda, gerekse sosyal medya üzerinden yapmış olduğunuz destek ve teveccüh için sonsuz saygılar sunuyorum." dedi.

bakan-arslan-mecliste-guclu-bir-sekilde-milletimize-hizmet-edecegiz-(1).jpgbakan-arslan-mecliste-guclu-bir-sekilde-milletimize-hizmet-edecegiz-(2).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler