Bakan Arslan, Memleketi Kars'ta Coşkuyla Karşılandı

Bakan Arslan, Memleketi Kars'ta Coşkuyla Karşılandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Bize durmak yaraşmaz, bize yürümek yaraşır, bize yola devam etmek yaraşır deyip yürüyoruz.” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Kars Milletvekili adayı olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşeme Bakanı Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Abdülfetah Çetinkaya, düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

 Bakan Ahmet Arslan’ı havaalanında Vali Rahmi Doğan, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kafkas Rektör Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, daire amirleri ile yüzlerce parti karşıladı.

Bakan Arslan daha sonra kendisi için hazırlanan otobüse binerek şehir turu attı. Bakan Arslan’a Karslılar sevgi gösterisinde bulundu.

Bakan Ahmet Arslan ve beraberindekiler Harakani Türbesini ziyaret ederek dua ettikten sonra Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen Milletvekili Tanıtım Programına katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Kars Milletvekili adayı Abdülfetah Çetinkaya ve Prof. Dr. Yunus Kılıç birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ın daha önce 2 milletvekili hep çıkardığını, çok güçlü destek verdiğini, bir seferlik yol kazası hariç AK Parti’nin hep birinci parti yaptığını, ama yetmeyeceğini belirterek, “Niye yetmez dedik; üçlü olmalıyız, güçlü olmalıyız, bu sefer 3-0 ile Ankara’ya gitmeliyiz. Bunun da yolu sizlerden geçiyor.” ifadesini kullandı.

16 yıldır gece gündüz demeden çalışmaları aralıksız sürdüklerini ifade eden Bakan Arslan, “Bu dava kutsal, her zaman kutsal, siyaset yapmakta bir o kadar kutsal. Sebebi şu; AK Parti olarak biz yola çıkarken diyoruz ki ‘bu millete hizmetkar olacağız’. biz yola çıkarken dedim ki ‘millete hizmet etmek, halka hizmet etmek hakka hizmet etmektir’ işte bu düsturla yol alıyoruz. Bir şey daha söyledik dedik ki; ‘ eğer milletinin, eğer vatandaşının, eğer memleketinin, eğer Kars’ın derdiyle dertlenmiyorsan o zaman siyaset yapmanın bir anlamı yok. Hiç şüpheniz olmasın ki AK Parti, AK Parti davası, AK Parti düşüncesi milletinin derdiyle dertlenmektir elbette ki Reisimiz başta olmak üzere onun ekip arkadaşları bizim sizlerin ekip arkadaşları başta olmak üzere elbette ki sizlerle birlikte Kars diye, Kars’ın derdi diye bir derdimiz var. İşte bu derde merhem olmak için, bu derde çözüm bulabilmek için sizlerle birlikte dünde buradaydık, bugünde buradayız, Allah’ın izniyle yarın da burada olacağız. Çünkü coğrafyanın, coğrafya kaderdir derler. Doğrudur. Coğrafya kaderdir. Ama coğrafyayla ilgili kaderi değiştirmek bizim, sizin elinizdedir. İşte bu kaderi değiştirmek için 16 yıldır gece gündüz demeden çalışıyoruz, gece gündüz demeden kapı kapı geziyoruz, sokak sokak geziyoruz gönüllere girmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de 4 senede bir seçimden seçime yapan bir parti, seçimden seçime yapan bir dava değiliz. Seçim bittiğinde bizim mutluluğumuz, bizim coşkumuz bir gün biter.” dedi.

“Bize durmak yaraşmaz, bize yürümek yaraşır, bize yola devam etmek yaraşır deyip yürüyoruz.” Diyen Bakan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“16 yıl boyunca 12 seçimde de hep başarıyla çıktık ama bunu yaparken o gün sevindik belki ertesi günden itibaren herkesin hizmetkarıyız, herkese hizmet edeceğiz dedik, hem hizmet kervanını yürüttük hem de sanki ertesi gün seçim olacakmış gibi yine kapı kapı gezdik, yine sokak sokak gezdik, yine köy köy gezdik ve yine kapı kapı, sokak sokak, köy köy gezmeye devam edeceğiz. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hele ki dış güçlerin büyüyen güçlenen Türkiye’nin yolunu kesmek adına, Reisimizin yolunu kesmek adına, bu coğrafyayı yangın yerine çevirmek adına her türlü oyunun oynandığı bir ortamda bize durmak yok. Bize durmak yaraşmaz, bize yürümek yaraşır, bize yola devam etmek yaraşır deyip yürüyoruz ve sloganımız belli diyoruz ki; ‘Evet, vakit Türkiye vakti, vakit Kars vakti, vakit Dünyadaki mazlumlara, mağdurlara sahip çıkma vakti ve vakit hangi oyun oynanırsa oynansın bugüne kadar bozduğumuz gibi oynana oyunları bozma vakti.”

Karslıların her zaman yanlarında durduğunu belirten Bakan Arslan, “Kars yollarıyla, havalimanlarıyla, demiryollarıyla, Bakü-Tiflis-Kars’ıyla, Kars Lojistik Merkeziyle, inşaatı devam eden kesimhanesiyle ve inşallah bugünlerde temelini atacağımız Besi organize Sanayi Bölgesiyle, hastaneleriyle, üniversitesiyle, adliyesiyle, yeni hizmete giren okullarıyla kesinlikle 15 sene öncesiyle kıyaslanmaz. Her gün yenisine başlıyoruz, her gün yeni bir şantiye, her gün yeni bir inşaat siz de bunun şahidisiniz. Ama Karslı her zaman bizim yanımızda durdu, Karslı her zaman bize dua etti, dua ile yetinmedi, seçim zamanı desteği ile yanımızda durdu.” şeklinde konuştu.

Bakan Arslan yapılan konuşmaların ardından adaylar ve aday adaylarıyla hatıra fotoğraf çektirdi. Toplantının ardından adaylar Cuma namazını kılmak için Evliya Camisine geçtirler.

bakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(3).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(4).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(5).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(6).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(7).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(8).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(9).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(1).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(2).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(10).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(11).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(12).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(13).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(14).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(15).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(16).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(17).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(18).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(19).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(20).jpgbakan-arslan,-memleketi-karsta-coskuyla-karsilandi-(21).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler