Bakan Arslan: Sarıkamışlı Bunu Hak Ediyor

Bakan Arslan: Sarıkamışlı Bunu Hak Ediyor

Bakan Arslan, “Şehitler Diyarı Sarıkamış, Turizm Merkezi Sarıkamış’ı erişilebilir, ulaşılabilir hale getirdiğimiz de biliyoruz ki bu bölgenin turizmi de ekonomisi de ticareti de canlanacak. Sarıkamışlı bunu hak ediyor.” dedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Karakurt - Erzurum İl Sınırı 2. Kısım Yolu Temel Atma Törenine katılmak üzere bugün Kars’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Turizm bölgesiyiz elbette ki bununla yetinmiyoruz. Şehitler Diyarı Sarıkamış, Turizm Merkezi Sarıkamış’ı erişilebilir, ulaşılabilir hale getirdiğimiz de biliyoruz ki bu bölgenin turizmi de ekonomisi de ticareti de canlanacak. Onun için çok şey yapıyoruz, çok şey yapmaya devam ediyoruz. Sarıkamışlı bunu hak ediyor, Karslı hak ediyor, Erzurumlu hak ediyor, hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

"Sevdamız millet, yolumuz millet" diyen Bakan Arslan, "Özellikle 2026 Kış Olimpiyatları Sarıkamış için, Erzurum için, Erzincan için önemli bunu birlikte takip ediyoruz inşallah bununla birlikte Kış memleketi olan bu memleketler kardan da daha fazla yararlanan kış turizminden de daha fazla yararlanan iller haline gelip o sektörden de yararlanır olacaklar. Bunu çok önemsiyoruz çünkü bizim düsturumuz şu; biz halka hizmeti hakka hizmet bilerek görev yapanlarız. Bundan hiç vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Yola böyle devam ediyoruz. Yine biz bu ülkede milletin efendi olduğu bizim onlara hizmetkarlık yapmak üzere hizmet ürettiğimizi hiç unutmadan çalışıyoruz. Çünkü sevdamız millet, yolumuz millet. Yine biliyoruz ki insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu bizim için olmazsa olmaz. Bu konuda milletten aldığımızı millete veriyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler