Bakan Arslan ve Fakıbaba Kars Valiliğini Ziyaret Etti

Bakan Arslan ve Fakıbaba Kars Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere havayolu ile Kars’a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Kars Valiliğini ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Doğan Bakan Fakıbaba’ya ziyaret anısına vazo takdim etti.

Ziyarette Sayın Bakanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Vali Doğan, Kazım Karabekir Paşa tarafından karargah olarak kullanılan ve Kars Antlaşmasının imzalandığı Valilik binası hakkında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya bilgi verdi.

Valilik ziyaretinin ardından Ebul Hasan Harakani türbesini ziyaret eden Bakanlar daha sonra Kars Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere Valilik Gazi Toplantı Salonuna geçtiler.

bakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(1).jpgbakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(2).jpgbakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(3).jpgbakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(4).jpgbakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(5).jpgbakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(6).jpgbakanlar-kars-valiligini-ziyaret-etti-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler