Bakan Arslan’ın Müjdelediği Projelerde Çalışmalar Başladı

Bakan Arslan’ın Müjdelediği Projelerde Çalışmalar Başladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın geçtiğimiz gün Kağızman’da müjdelediği projelerde çalışmalar başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET (ÖZEL HABER)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kağızman Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapmak için geçtiğimiz gün Kağızman’a gelmişti. Burada Kağızmanlı hemşerileriyle bir araya gelen UDH Bakanı Ahmet Arslan Gençlik Merkezi, Kütüphane ve Kültür Merkezinin yapılacağını müjdesini vermişti.

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’dan aldığı talimat doğrultusunda Gençlik Merkezi, Kütüphane ve Kültür Merkezinin yapılacağı arsalarda incelemeler başlattı.

Kaymakam Öter çalışmaların hızla başlayacağını ve en kısa sürede Gençlik Merkezi, Kütüphane ve Kültür Merkezinin Kağızmanlı vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

bakan-arslan’in-mujdeledigi-projelerde-calismalar-basladi-(1).jpgbakan-arslan’in-mujdeledigi-projelerde-calismalar-basladi-(2).jpgbakan-arslan’in-mujdeledigi-projelerde-calismalar-basladi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler