Bakan Çözüm Sürecini Kars'ta Konuştu!

Bakan Çözüm Sürecini Kars'ta Konuştu!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kars İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Bakan Çözüm Sürecini Kars'ta Konuştu!


- KARS’TA ÇÖZÜM SÜRECİ DEĞELENDİRİLDİ 

- MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ; 

- “TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDE HİÇ KİMSENİN OCAĞI’NA ATEŞ DÜŞMEDİ”


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kars İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. 


Bakan İsmet Yılmaz, Çözüm sürecinin ocak ayından bu yana devam ettiğini, Ocağın ilk bölümünü saymazsak o andan bu yana kadar Türkiye Cumhuriyeti'nde hiçbir ailenin ocağına ateş düşmediğini kaydetti.


AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından Turgutreis Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz; “Bizim gayemiz ekmeği büyütelim diyoruz, özgürlükleri arttıralım. Özgürlük olursa Türkiye kalkınır. Baskı rejimlerinde hiç kimse bir şey üretemez. Düşüncenin gelişmesi için özgürlük olması lazım. Ekmeği büyüteceğiz, özgürlükleri artıracağız. Biz bunun için çözüm sürecini başlattık” dedi.


“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDE HİÇ KİMSENİN OCAĞI’NA ATEŞ DÜŞMEDİ”


Çözüm sürecinin Ocak ayından bu yana devam ettiğine dikkat çeken Bakan Yılmaz;

“Ocağın ilk bölümünü saymazsak o andan bu yana kadar Türkiye Cumhuriyeti'nde hiçbir ailenin ocağına ateş düşmedi. Herkese sorarız Evladını mı tercih edersin, Kars'ı mı?' diye. Evladı olanlar, 'Bana evladımı verin, Kars sizin olsun' der. İşte biz bir eve, bir ocağa ateş düşmesinin ne demek olduğunu biliyoruz. Allah kimsenin evine ateş düşürmesin. Biz 76 milyon bir ve beraberiz. Bin yıllık ortak gelenek bizi bir millet haline getirdi. Bu milletin içinde Türk'ü de var, Kürt'ü de var. Bu milletin içinde Çerkez'i de var, Gürcü'sü de var. Bu milletin içinde herkes var. Bu coğrafyada bin yıldır beraber yaşayanlar, bin yıldır da beraber yaşayacağız ama hiç kimse kendini diğerini diğerinden üstün görmesin” diye konuştu.


AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğine, Bakan İsmet Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve yaklaşık 600’e yakın partili katıldı.

1.20130805102412..gif2.20130805102424..gif3.20130805102438..gif4.20130805102452..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler