Bakan Karaismailoğlu Harakani Türbesini ziyaret etti

Bakan Karaismailoğlu Harakani Türbesini ziyaret etti

Bir dizi ziyaret ve açılış için Kars’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ebul Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek, dua etti.

Volkan KARABAĞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve beraberindeki 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı, Ak Parti MKYK Üyesi, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve  AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile yetkililer Ebul Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek, dua etti.

Bakan Karaismailoğlu, ziyaretin ardından Kars Kalesi eteklerinde yapımı devam eden Kars Vadisi Projesini inceledi ve yetkililerden brifing aldı.

bakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(1)-001.jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(2)-001.jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(3)-001.jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(4)-001.jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(6).jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(7).jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(8).jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(9).jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(11).jpgbakan-karaismailoglu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler