Bakan Karaismailoğlu minik Kılıç’a oyuncak hediye etti

Bakan Karaismailoğlu minik Kılıç’a oyuncak hediye etti

Evliya Camisinde cuma namazını kıldıktan sonra Kars Valiliğini ve esnafı ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, 8 yaşındaki Semiha İnci Kılıç’a oyuncak hediye etti.

Volkan KARABAĞ

Kırmızı Köprü ve Akçalar Köprüsü’nün açılışı için Kars’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kars Milletvekili ve 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Faikbey Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafı tek tek dinleyen Bakan Karaismailoğlu bir iş yerine annesiyle birlikte müşteri olarak gelen 8 yaşındaki Semiha İnci Kılıç ile bir süre görüştü. Bakan Karaismailoğlu görüşmenin anısına Kılıç’a oyuncak hediye etti.

Bakan Karaismailoğlu’nun kente geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, kendisine oyuncak hediye eden Bakan Karaismailoğlu’na çok teşekkür etti.

bakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(12).jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(1).jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(2).jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(3).jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(4)-001.jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(5)-001.jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(7)-001.jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(8)-001.jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(9)-001.jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(10)-001.jpegbakan-karaismaoglu-minik-kilic’a-oyuncak-hediye-etti-(11)-001.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler