Bakan Pakdemirli Kars’ta fidan dikti

Bakan Pakdemirli Kars’ta fidan dikti

Kars Barajının açılışı için kente gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kars Barajı anısına fidan dikti. Bakan Pakdemirli, DSİ yerleşkesinde eline kürek aldı, çam fidanının dikimini yaptı.

Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen “Kars Barajı Anısına Fidan Dikimi” törenine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yanı sıra 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Türker Öksüz, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, DSİ. 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve protokol üyeleri katıldı.

Fidanları toprakla buluşturan Bakan Pakdemirli ve protokol üyeleri daha sonra dikilen fidanlara can suyu verdi.

bakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(1).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(2).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(3).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(4).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(5).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(6).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(7).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(8).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(9).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(10).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(11).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(12).jpgbakan-pakdemirli-kars’ta-fidan-dikti-(13).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler