Bakan Yıldız, Saatler Sonra Kars’ta

Bakan Yıldız, Saatler Sonra Kars’ta

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere yarın (21 Mart 2014) Cuma günü Kars'a geliyor.

Bakan Yıldız, Saatler Sonra Kars’ta 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere yarın (21 Mart 2014) Cuma günü Kars’a geliyor.

Iğdır’dan karayoluyla gelecek olan Bakan Yıldız’ın saat: 16.00’da Kars’ta olması bekleniyor. Sırasıyla Belediye, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Yunus Emre Derneği ve Rahime Korkmaz Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nu ziyaret edecek olan Bakan Yıldız, Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda İlim Yayma Cemiyeti ve Memur Sen’in işbirliği ile düzenlenen “Çanakkale Şehitleri ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programına katılacak.

Geceyi Kars’ta geçirecek olan Bakan Yıldız, 22 Mart Cumartesi günü Akyaka ve Arpaçay ilçelerinin SKM bürolarını ziyaret ederek konuşma yapacak. Arpaçay’dan saat: 12.00’de Ardahan’a hareket edecek olan Bakan Yıldız, Ardahan’da da benzer programları icra ettikten sonra akşam saatlerinde Kars’a dönerek geceyi Kars’ta geçirecek.

Bakan Yıldız, Pazar günü Cheltikov otelinde basın mensupları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın katılacağı kahvaltılı toplantıda soruları cevaplayacak.

Bakan Yıldız toplantının ardından saat: 11.00’de tarifeli uçakla Ankara’ya dönecek.

Bakan Yıldız’ın Kars programına AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, SKM Başkanı Şahin Aydın, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, Kadın Kolları Başkanı Fatma Sinar ve parti yönetimi de eşlik edecek.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler