Bakan ziyaretlerinin önemi

Bakan ziyaretlerinin önemi

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, son günlerde Kars'a sık sık bakan geldiğine de işaret ederek, önümüzdeki dönemlerde de bu bakan ziyaretlerinin devam edeceğini ve Kars'ın da her geçen gün daha da büyüyeceğini vurguladılar.

 

Arslan ve Kılıç, Bakanların bir ziyaretinin önemine değinerek, illeri ziyarete giden bakanların, bakanlıklarıyla ilgili konulara daha vakıf olduklarını ve bunun da o il için önemli olduğunu belirttiler.
 
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Her bakan kendi ilgi, alanıyla ilgili özellikle şehirde tespitler yapmak ve bizim Ankara’da aktardıklarımızı burada yerinde görmek ve çözüm üretmek için geliyor. Bugün de gerek Sayın Babacan’ın mali konularla ilgili bilgi alması, özellikle sağlık bakanının gelmesi, Üniversite Hastanesi’ni ve Devlet Hastanesi’ni birlikte Kars’a daha iyi hizmet vermesi konusunda gerek incelemeleri ve gerekse de Üniversite Hastanesi’nde yaptığı çalışmalar vatandaşlarımız için iyi sonuçlar doğuracak. Her bakan geldiğinde kendi ilgi alanıyla ilgili şehrimize burada, yerinde görerek katkı koyması bizleri de memnun etmekte. Tüm Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç da, “milletvekili seçildiğimiz günden bu güne kadar üzerinde ciddice durduğumuz ve bunu alışkanlık haline getirmek için uğraştığımız bir şey var. Ankara’dan eskiden Kars’ı anlamak çok daha zormuş. Şimdi çok daha kolay ama biz gene de diyoruz ki, Kars’a getirip, Karsla ilgili sıkıntıları, talepleri burada anlatalım. Ören göz her zaman çok daha iyi anlar. Bizde göstermek istiyoruz, gösterterek anlatmak istiyoruz. O ara bizim anlatamadıklarımızı bazı kurum amirleri anlatılar, halk anlatıyor, gazeteciler anlatıyor. ve insanlar buranın problemlerini bilerek ve yapılabilecek çözümleri kısa sürede uzun vadede olanları da planlayarak buradan gidiyorlar. Bize sağlamış olduğu bakan ziyaretlerinin avantajı bu. Bizde bunlardan ziyadesiyle geriye döndükten sonra burada oluşan bilgi ve birikimden yararlanıyoruz. Çok kısa sürelerde şehrin hangi bakan geliyorsa onunla alakalı sıkıntıları çabucak çözme imkanına kavuşmuş oluyoruz. Yani bu bizim bir yerde yapmış olduğumuz kendi işimizi kolaylaştırmak, şehrin ihtiyaçlarını bir an evvel belirlemek ve çözmek. Bu manada da bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan olumlu sonuçlar aldığımız için buna yine ısrar edeceğiz ve bu bakan ziyaretlerini inşallah onlara da Allah sağlık, kuvvet, güç verdikçe artıracağız.” diye konuştu.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler