Bakkallar Odası’nın Yeni Başkanı Bakırhan Oldu

Bakkallar Odası’nın Yeni Başkanı Bakırhan Oldu

Kars Bakkallar Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi yapıldı.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

508 üyesi bulunan Bakkallar Odası Seçiminde mevcut Başkan Burhan Beytut, Murat Bakırhan, Atakan Emekçi aday olarak yarıştı.

Geçtiğimiz hafta çoğunluğu sağlanamayan Kars Bakkallar Odası seçimi Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Seçim, divan oluşumu ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından, oda gelir giderleri okundu ve oylandı.

Yapılan seçimde ilk sözü alan aday Murat Bakırhan, mevcut yönetimi eleştirerek Kars'ta son yıllarda artan marketler zincirine dur diyemeyen bir yönetimin Kars bakkal esnafının başında olduğunu bu nedenle aday olduğunu söyledi.

Ardından Atakan Emekçi bir konuşma yaparak mevcut yönetime eleştirilerde bulundu.

Son olarak konuşma yapan ve üyelerinin kendisini yeniden aday göstermesini ve oy vermesini isteyen mevcut Başkan Burhan Beytut yaptıkları çalışmaları anlattı.

Konuşmaların ardından seçim kurulu tarafından sandık kurularak oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda 412 oy kullanıldı. Kullanılan oyların dağılımında Burhan Beytut 143, Murat Bakırhan 209 ve Atakan Emekçi 60 oy aldı. Seçim sonucuna göre 209 oy alan Murat Bakırhan Kars'ta Bakkallar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler