Ballı Kutlama!

Ballı Kutlama!

Süper Amatör Lig maçında Kars Spor’u evinde 1-0 mağlup eden Sarıkamış Esnaf Spor Bölgesel Amatör Lige (Bal Ligine) yükseldi.

Kars Kafkas Üniversitesi  Aba Müslüm Güven Stadında Sarıkamış Esnaf Sporu konuk eden Kars Spor, karşılaşmanın 37. dakikasında Sarıkamış Esnaf Spordan 9 numaralı formasıyla top koşturan Okan’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklardan sonuç alınamayınca maçı Sarıkamış Esnaf Spor 1-0 galip tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligine yükseldi.

Sarıkamış Esnaf Sporun bu başarısı Sarıkamış’ta çoşku ile kutlandı. Sarıkamış Gaziler Meydanında toplanan vatandaşlar, Esnaf Sporu davul zurna ile karşıladı.Maytaplar eşliğinde halay çeken Sarıkamışlılar bu sevinci doyasıya yaşadı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, burada yaptığı açıklamada, Kars’ı temsilen Sarıkamış Esnaf Sporun Bölgesel Amatör Ligine yükselmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ”Başta kulüp başkanımıza, antrenörlerimize ve bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Allah bütün emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

Sarıkamış Esnaf Spor Kulüp Başkanı Harun Hayali’de, yıllardan beri bu anı beklediklerini dile getirerek, ”Hedefimiz 3. Lige çıkmak ve bu şehire bu şampiyonluğu yaşattıracağız inşallah” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler