Başarı Tescillendi

Başarı Tescillendi

Arpaçay İlçe Emniyet Amirliğinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve verdiği hizmetler artık resmen tescillendi.

Başarı Tescillendi

Arpaçay İlçe Emniyet Amirliğinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve verdiği hizmetler artık resmen tescillendi.

Geçtiğimiz aylarda TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Belgesi alma yolunda gerekli çalışmaları ve kriterleri tamamlayan ilçe Emniyet Amirliği ağustos ayı içerisinde Kalite Yönetim Sistemi Standardı Belgesi için resmen başvuruda bulunmuş ve sonucun değerlendirilmesine geçilmişti. Bu hafta açıklanan sonuçlarla hizmet kalitesi ve yapmış olduğu çalışmalarla belgeyi resmen alan Emniyet Amirliği Arpaçay ve Kars'ta bir ilke imza atmış oldu.

Bir süredir yürütülen çalışmalarda hazırlanan ve kabul edilerek uygulanmaya başlanan proje ile ISO belgesi alma çalışmaları kapsamında eğitimler ve denetlemeleri tamamlayan Emniyet Amirliği, ağustos ayına kadar devam eden eğitimler sonrasında eğitimleri tamamlayarak TS EN ISO 9001:2008 belgesini aldı.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, yeni aldıkları belge ile ilçe Emniyet Amiri Erkan Sönmez'i Kaymakamlık Makamında kabul ederek kendisini tebrik etti. Yürütülen çalışmaları başından beri yakından takip eden Kaymakam Erdem; "Emniyet Amirliğimiz yaptığı başarılı uygulama ve çalışmalarla güzel işler yapıyor. Yapılan hizmetlerin de temel dayanağını vatandaş odaklı yürütmüş olduğumuz hizmetler oluşturuyor. Bugün bu başarının elde edilmesi uzun bir çalışmanın ve birikimin bir sonucu. Bu belge ile uluslararası bir hizmet kalitesi ve standardında hizmet vermeyi taahhüt eden Emniyet teşkilatımız büyük bir sorumluluk da üstlenmiş oluyor. Bu durum Kars'ta da bir ilk. Emniyet Amirliği göstermiş olduğu bu başarı ile taçlandırılan hizmet kalitesini bundan böyle uluslararası standartlarda etkin ve kaliteli bir anlayışla yürütecek. Başarılarından dolayı başta ilçe emniyet Amiri Erkan SÖNMEZ olmak üzere tüm ilçe Emniyet personelini tebrik ediyorum. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

dsc_0158.jpg

dsc_0161.jpg

20140924_124550.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler