Başkan Alibeyoğlu’ndan “DİJİTALLEŞME” Müjdesi

Başkan Alibeyoğlu’ndan “DİJİTALLEŞME” Müjdesi

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Dijitalleşme sürecini tamamladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Üyeleri artık Odaya gelmeden Oda evraklarını alabilecekler, aidatlarını ödeyebilecekleler.

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu, göreve geldiğinden beridir çaba sarf ettikleri dijital dönüşün projesini tamamladıklarını duyurdu.

Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında KATSO’ya bağlı üyeler istedikleri yerden www.karstso.org.tr adresini kullanarak Oda web sitesine giriş yapabilecekler ve Üye girişi alanını kullanarak kendileri için oluşturan alanlar vasıtası ile Oda belgelerini (Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti, Ticaret Sicil Gazetesi vs.) sorunsuzca alabilecekler. Ayrıca bu sayede Oda aidatlarını yatırabilecek ve geçmiş dönem ödemiş oldukları aidatlarını ve aidat makbuzlarını görebilecekler.

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu uzun süredir bu projenin üzerinde çalıştıklarını ve büyük çabaların neticesinde projeyi tamamladıklarını ifade etti. Sözlerinin devamımda Başkan Alibeyoğlu; Bu üyelerimiz için devrim niteliğinde bir hizmettir. En uzak bölgelerimizden hatta Türkiye’nin her yerinden üyelerimiz istedikleri gibi Odamıza gelmeden uzaktan hizmet alabilecekler. Odamıza gelerek belge alınması üyelerimiz için hem zaman kaybına hem de emek kaybına neden oluyordu. Bu vesile ile üyelerimiz zaman ve emek kaybı yaşamadan uzaktan hizmetlerini alabilecekler. ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Başkan Alibeyoğlu; "Bu hizmetten yararlanılabilmesi için üyelerimizin Odamıza başvuru yaparak kullanıcı adı ve şifre oluşturmaları gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifre oluşturduktan sonra üyelerimizi anında hizmetten yararlanma imkânı bulacaklardır." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler