Başkan Altay Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etti

Başkan Altay Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etti

Kars’ın Arpaçay ilçesi Belediye Başkanı Erçetin Altay hibe edilen itfaiye aracı için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

Başkan Erçetin Altay, şoför koltuğuna oturduğu itfaiye aracında yaptığı konuşmada, “İlçemiz için önemli bir ihtiyaç olan itfaiye aracını belediyemize hibe eden Başkan Aktaş’a ve ekibine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Gerçekten bu araca çok ihtiyacımız vardı. Konuyu Başkanımıza aktardığımda bu ihtiyacın giderilmesi için talimat verdi. İlgi birimlerde gereken hassasiyeti gösterdiler ve belediyemiz personeli Bursa’ya giderek itfaiye aracını teslim alıp ilçemize getirerek makine ikmal envanterine kaydettiler. Rabbim bu tür araca bizleri muhtaç bırakmasın ama olunca da hemen müdahale ile var olan vakanın minumum hasarla kapatılmasında ciddi katkı sunuyor. Aracımızın bütün ekipmanları çok süratli ve iyi bir şekilde çalışıyor. Merdiven yüksekliği de ilçemizdeki binaların tamamına yetişebilir boyutta. Allah eksikliğini vermesin. Bursa Büyükşehir bununla da sınırlı kalmadı. 10 yıla yakın bu görevi sürdürüyorum. 10 yıldır da Bursa’nın eli üzerimizde. Yani Arpaçay ilçemiz Bursa’nın her hangi ilçesinden farksız değil. Her ihtiyacımızda yanımızda oluyor. Allah razı olsun.” dedi.

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler