Başkan Bilgen ve Alaca, çalışmalarını İstanbul’da hemşerilerine anlattı

Başkan Bilgen ve Alaca, çalışmalarını İstanbul’da hemşerilerine anlattı

Bir dizi ziyaretler için İstanbul’da bulunan Kars Belediye Eş Başkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca Karslı hemşerileriyle bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Başkan Bilgen ve Alaca İstanbul’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında dün akşam Bahçeşehir’de Karslı iş adamları tarafından verilen yemeğe katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Bilgen ve Alaca, Kars’ta göreve geldikten sonra aradan geçen 4.5 ay süresince yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında hemşerilerine bilgiler verdi.

Ayrıca Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen, Caferi Derneği Üyeleri ile birlikte Halkalı Zeynebiye Camisi’nde Selahattin Özgündüz ile bir araya gelerek sohbet etti.

baskan-bilgen-ve-alaca,-calismalarini-istanbul’da-hemserilerine-anlatti-(2).jpgbaskan-bilgen-ve-alaca,-calismalarini-istanbul’da-hemserilerine-anlatti-(3).jpgbaskan-bilgen-ve-alaca,-calismalarini-istanbul’da-hemserilerine-anlatti-(4).jpgbaskan-bilgen-ve-alaca,-calismalarini-istanbul’da-hemserilerine-anlatti-(5).jpgbaskan-bilgen-ve-alaca,-calismalarini-istanbul’da-hemserilerine-anlatti-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler