BAŞKAN BOZAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN BOZAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozan yayınlamış olduğu mesajında şunları kaydetti "Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Kadir gecesi, Yüce Yaradan tarafından Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecenizi tebrik ediyor, Yüce Allah'tan, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan duaların, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ediyorum" diye belirtti.

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler