Başkan Çalkın Merakla Beklenen Açıklamayı Yaptı, İlk Kazmadan Öte Temeli Atılıyor!

Başkan Çalkın Merakla Beklenen Açıklamayı Yaptı, İlk Kazmadan Öte Temeli Atılıyor!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Karslıların merakla beklediği açıklamayı yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın AK Parti Kars İl Başkanlığında bir basın toplantısı yaparak, Karslıların merakla beklediği Lojistik Merkezin ne zaman yapımına başlanacağını açıkladı.

Lojistik Merkezin ilk kazmadan öte Cuma günü (07 Nisan 2017 tarihinde) saat 10.30’da temelinin atılacağını belirten Başkan Çalkın, “Uzun yıllardır tartışılan, ha bugün ha yarın, Erzurum’a mı gidecek? Başka şehire mi gidecek? Ne olacak? Akibeti nedir? diye kamuoyunu çok fazlaca meşgul eden bir Lojistik meselemiz vardı. Allah nasip ederse Cuma günü saat 10.30’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan’ın teşrifleri ile temelini atacağız. İlk kazmadan fazlası vurularak Allah’ın izni ile temel atıyoruz.” dedi.

Başkan Çalkın Bakan Arslan’ın öngörüsü ile yapımı planlanan Lojistik Merkez 1,5 kat daha fazlasına çıktığını dile getirerek, “Süreç tamamlandı, nasip olursa Cuma günü çok büyük bir tören ile temeli atılacak. Ben buradan bütün Karslı hemşerilerimi Kars’ın bu tarihe geçeceği çok önemli gününde herkesi bu temel atma törenine davet ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Çalkın sürpriz bir temel atma törenin daha olacağını da sözlerine eklerken, Kars'ta ise bu haber sevinç ile karşılandı.

baskan-calkin-merakla-beklenen-aciklamayi-yapti,-ilk-kazmadan-ote-temeli-atiliyor!-(2).jpgbaskan-calkin-merakla-beklenen-aciklamayi-yapti,-ilk-kazmadan-ote-temeli-atiliyor!-(3).jpgbaskan-calkin-merakla-beklenen-aciklamayi-yapti,-ilk-kazmadan-ote-temeli-atiliyor!-(1).jpgbaskan-calkin-merakla-beklenen-aciklamayi-yapti,-ilk-kazmadan-ote-temeli-atiliyor!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler