Başkan Çalkın, Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Başkan Çalkın, Öğretmenlerin Gününü Kutladı

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars'ta görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, gül hediye etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ve Kars Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun başta olmak üzere kurum personelleri ve ilimizde çok sayıda okulları ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Öğretmenlere gül hediye veren Başkan Çalkın, okul yöneticileri ve öğretmenlerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında "Öğretmenlik" mesleğinin geldiğini belirten AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen saygın bir meslektir." dedi. Çalkın konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev yine öğretmenlerimize düşüyor. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında ve 2053 ila 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin emeklerinin çok önemli bir payı olacaktır. Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir."

Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan Başkan Çalkın, "Milletin her bir ferdinin, kendisi ve çocukları için öğretmenlere şükran borcu vardır. İlk emri “OKU” olan bir medeniyetin mensupları olarak, hayatımızda öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri ve önemi vardır. Eğitmeyi ve öğretmeyi hedef olarak benimseyip bu doğrultuda ülkemizi gelişmiş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu.

baskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(1).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(2).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(3).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(4).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(5).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(6).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(7).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(8).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(9).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(10).jpgbaskan-calkin,-ogretmenlerin-gununu-kutladi-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler