Başkan Çalkın’dan Kars Halkına “Siyaset” Daveti!

Başkan Çalkın’dan Kars Halkına “Siyaset” Daveti!

AK Parti, her yıl olduğu gibi bu yıl da Siyaset Akademisi adı altında Kars’ta olduğu gibi tüm Türkiye'de eğitim semineri düzenleyecek.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanlığında basın toplantısı yaparak Siyaset Akademisi Eğitim Programını Kars halkına tanınan İl Başkanı Adem Çalkın, “AK Parti AR-GE Başkanlığımız tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi ‘1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ temasıyla inşallah yola çıkıyoruz. Geçmiş yıllarda da AR-GE Başkanlığımızca Siyaset Akademisi düzenlendi, çok da faydalı oldu. Yine bu kapsamda nasip olursa 8 Ocak’ta başlattığımız 19 Ocak 2018 tarihine kadar kayıtlarımız devam etmektedir. Ben buradan bütün Karslı hemşerilerimi, siyasetle ilgilenmek isteyen kardeşlerimizi Siyaset Akademisi’ne davet ediyorum. Kayıtlarımızı İl Sekreterliğimiz takip etmektedir.” diye konuştu.

Siyaset Akademisi Eğitim Programının hafta da 2 saat olacağını ve 8 hafta devam edeceğinin altını çizen Başkan Çalkın, “4 saatlik online eğitim dersleriyle toplam 20 saatlik bir eğitim programı olacak. Katılımcılar, katıldıkları derslerden program sonunda sınava tabi olacak ve sınav sonuçlandırılmasına göre derecelendirilecek ve ödüllendirilecektir. Tabi Türkiye Birincisi olan arkadaşımız sayın Cumhurbaşkanımız, sayın Başbakanımızla bir seyahate katılacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çalkın, 18 yaş ve üstü tüm Kars halkının müracaat edebileceğini de sözlerine ekledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Başkan Çalkın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü buradan kutlamak istiyorum. Özveriyle çalışan özellikle yerel basınımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz her zaman AK Parti ailesi olarak basınla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. İyi günde kötü günde, Allah kötü gün vermesin hep birlikte İlimizin sorunlarını çalışmalarını yansıtan gazetecilerimizi buradan tebrik ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler