Başkan Feyzioğlu, Baro için alınan arsayı inceledi

Başkan Feyzioğlu, Baro için alınan arsayı inceledi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kars Barosu’nu ziyaret etti, Baro için alınan arsayı inceledi.

Volkan KARABAĞ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör ve TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur Özer ile birlikte Kars Barosu’nu ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Fettah Çapkurt ve meslektaşlarıyla bir araya gelen TBB heyetine, Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan da eşlik etti.

Ziyaretin ardından heyetle birlikte Kars Barosu için idari ve sosyal tesis yapılmak üzere satın alınan arsaya geçerek incelemelerde bulunan Feyzioğlu, inşaatın en geç Mart ayında başlayacağı söyledi.

Baro Başkanı Av. Fettah Çapkurt da ziyaret sırasında verimli ve önemli bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydederek, inşaatın en kısa zamanda başlayacağı müjdesi için Feyzioğlu ve TBB Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

baskan-feyzioglu,-baro-icin-alinan-arsayi-inceledi---(1).jpegbaskan-feyzioglu,-baro-icin-alinan-arsayi-inceledi---(2).jpegbaskan-feyzioglu,-baro-icin-alinan-arsayi-inceledi---(4).jpegbaskan-feyzioglu,-baro-icin-alinan-arsayi-inceledi---(3).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler