Başkan Karaçanta Hain Terör Örgütünü Nefretle Kınadı

Başkan Karaçanta Hain Terör Örgütünü Nefretle Kınadı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bugün Gaziantep Emniyet Müdürülüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen ve 2 polisin şehit, 22 kişinin yaralandığı saldırıyı kınadı.

Başkan Karaçanta, hain terör örgütünü nefretle kınadığını belirterek yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde güvenlik güçlerimize ve halkımıza yapılan haince saldırı milletçe herkesin yüreğini yakmıştır.

Hain saldırıya uğrayarak şehit olan güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, başta şehitlerimizin ailelerine olmak üzere büyük Türk Milletine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken; terörle mücadelede, topyekûn kararlılık ve işbirliği içinde gerekenin yapılmasına yönelik beklentilerimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Şunu bir defa herkes bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getiremeyecek, teslim alamayacaktır. Türkiye'nin baştan ayağa karışacağını iddia eden hıyanet yuvaları rezil olmakla kalmayacaklar, bunun hesabını da vereceklerdir. Türk milleti, zalimlerin planlarına, fitnecilerin hesaplarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı yekvücuttur.

Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. İçerden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir.

Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacağını söyleyerek; Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna polisimizin ve askerimizin kanını akıtan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen eli kanlı terör örgütleri asla hedefine ulaşamayacak, hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler