Başkan Karaçanta KAI Tanıtım Günleri’nde

Başkan Karaçanta KAI Tanıtım Günleri’nde

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ankara Kültür Merkezi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerine katıldı.

Kars Ardahan Iğdır Federasyonu tarafından düzenlenen Valilikler, Belediyeler, Üniversiteler, Kaymakamlıklar ve bazı STK’lar tarafından desteklenen KAI Tanıtım Günleri Ankara Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Kars Belediyesi de tanıtım günlerinde yerini aldı. Heykeltraş, halk ozanları ve tanıtım kitaplarıyla çeşitli hediyeliklerle belediye adına kurulan stantta misafirleri ağırlayan ekip büyük bir ilgiyle karşıladı.  

Misafirler Kars Belediyesine ait stantları gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da tanıtım günlerinin ilk gününde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yıldız’a eşlik etti. 

KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ile de sık sık birlikte olan Başkan Karaçanta, bu tanıtım günlerinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Başkanımız Karaçanta zamanının büyük bölümünü Kars Belediyesi standında geçirdi ve gelen misafirleri karşılayarak tek tek ilgilendi. Bir çok ziyaretçi Başkan Karaçanta ve eşi Figen Karaçanta ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Kars Belediyesi standı tanıtım günlerinin 4'ncü gününde de Kars’ı tanıtım hizmetini vermeye devam edecek.

baskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(1).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(2).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(3).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(4).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(5).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(6).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(7).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(8).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(9).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(10).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(11).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(12).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(13).jpgbaskan-karacanta-kai-tanitim-gunleri’nde-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler