Başkan Karaçanta’dan Doğan Şentürk’e Ödül

Başkan Karaçanta’dan Doğan Şentürk’e Ödül

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e başarı ödülü verdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Başkan Karaçanta, uzun yıllar FOX TV’nin cesur, korkusuz ve tarafsız yayınlarıyla Türk medyasına örnek olma noktasında yoğun emek veren Ardahan’lı hemşerimiz FOX TV. Genel Yayın yönetmeni Doğan Şentürk’ün başarılının devam etmesi dileğinde bulundu.

FOX TV genel merkezini ziyaret eden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Doğan Şentürk gibi hemşerilerimizin bu tür yerlerde olması ve başarılı haberlerinin bizlere ulaşmasının bölge halkını gururlandırdığını söyledi. Başkan Karaçanta, kendilerine bu gururu yaşatan FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e başarılar dileyerek teşekkür etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’dan bu ödülü almanın mutluğunu yaşadığını belirten FOXTV genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk İse Başkan Karaçanta'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

baskan-karacanta’dan-dogan-senturk’e-odul-(1).jpgbaskan-karacanta’dan-dogan-senturk’e-odul-(2).jpgbaskan-karacanta’dan-dogan-senturk’e-odul-(3).jpgbaskan-karacanta’dan-dogan-senturk’e-odul-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler