Başkan Karaçanta'dan Öğrencilere Yarıyıl Mesajı

Başkan Karaçanta'dan Öğrencilere Yarıyıl Mesajı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı yayınladı.

Başkan Karaçanta, karne alacak öğrencilere telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin diyerek mesajında şunları söyledi:

"Sevgili Öğrencilerimiz ve onları yetiştirerek büyük emek sarf eden Saygıdeğer Öğretmenlerimiz. Büyük bir gayretle sürdürdüğünüz 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılını yarıladınız.

 Sevgili öğrenciler, çocuklarımız, geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Hayalleriniz daima büyük, vizyonunuz yüksek olsun. En büyük düşmanınızın tembellik ve cehalet, en büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın da bilgi olduğunu asla unutmayın. Sizlere sürekli okumayı ve düzenli olarak çok çalışmayı tavsiye ediyorum.  Okuyan, düşünen, üreten, yerinde saymayan  bireyler olun. Çalışmasını da bilin, eğlenmesini de bilin.

Sizlere sevgimi, sizler için yaptığım çalışmalarla gösteriyorum. Ben Belediye Başkanı olarak hep sizlerin yanında oldum.  Bizler sizler için çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum .”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler