Başkan Kılıç’tan Üyelere Ziyaret!

Başkan Kılıç’tan Üyelere Ziyaret!

Kars Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç, Kars’ta Ramazan ayı boyunca tüm esnafları gezerek sorun ve şikayetlerini dinliyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ramazan boyunca bütün esnafları gezeceklerini kaydeden Kars Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç, “Ramazan ayından dolayı esnaf ziyareti yaparak, esnafımızın sorunlarını, sıkıntılarını, bizim ile ilgili paylaşacakları ne varsa hepsini toparlayarak bir üst kurula ileterek esnafımızın sorunlarını çözmek istiyoruz. Ramazan boyunca bütün esnafımızı gezerek, bu ziyareti yetiştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Kılıç, ustalık belgesinin önemine de değinerek, “Ustalık belgelerinde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde odamızın ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği bir Ustalık belgesi hak etme sınavı var. Bu sınav takvimi ise şöyle; Köftecilik, Kebapçılık ve Dönercilik sınavı 20.06.2017, Lahmacunculuk, Pidelik ve Simit İmalatı sınavı 27.09.2017, Börek, Poğaça ve Çörek imalatı sınavı 02.11.2017, Yufka ve Kadayıf imalatı sınavı 05.12.2017 tarihinde yapılacak. Bu sınavlara bütün esnafımızın icabet etmesini, bizim odamızdan bilgi alarak sınavlara katılmasını rica ediyoruz. Çünkü Ustalık belgesi sorundur, bütün esnaflarımıza sıkıntıdır, bize de yardımcı olurlarsa sevinirim.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler