Başkan Köksoy, 28 Şubat Sergisini gezdi

Başkan Köksoy, 28 Şubat Sergisini gezdi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 28 Şubat sürecini anlatmak üzere Millî Egemenlik Parkı’nda açılan sergiye katıldı.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

28 Şubat postmodern Darbe kararları ve sürecin anlatıldığı o dönemki gazetelerin yer aldığı sergide konuşma yapan Köksoy: “Ak Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığımıza böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Ardahan İl Başkanlığımız, değerli görevli arkadaşımız Özmen Demir’e de bu hazırlığa katkılarından dolayı teşkilatımızla birlikte teşekkür ediyoruz. Tabi ki tüm darbeler mevcut yerel dinamikleri, doğal dinamikleri, milletin temel değerlerini yerinden oynatır ve yerine koymak fevkalade zordur. Aslında bu bir yaradır ve bu yara açılmamalıdır. Bu yaradan; mikroplar, zararlı virüsler istifade eder. Bunu bu örneğe getirirsek yabancı güçler, karanlık güçler, teröristler, ülkemizi, milletimizi öncelikle kaynaklarını, mallarını, mülklerini sömürürler, emerler ondan sonra da ülkeyi, vatanı parçalama sürecinin hesabını yaparlar.

Aslında günümüz teknolojisinin tüm ürünlerini bir kenara koyarsak 100 yıl öncede aynı insan var, 1000 yıl önce de aynı insan var. Bu vesile ile bugün bir nimet içerisindeyiz. Bu nimete, bu huzura, bu kardeşliğe, bu güzel yatırımlara, ülkemizin fevkalade ileri gitmesine katkı yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza, hükümetimize, parti teşkilatlarımıza bu vesile ile şahsım ve Ardahan halkı adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz etmek istiyorum. Milletimizin her bir ferdine de bu atmosfere katkı yaptığı için ayrıca şükran borçlu olduğumuzu ifade ediyorum. Bunun dışında millet olarak, Ardahan halkı olarak bu nimetin, bu ortamın kıymetini bilmeliyiz.

Bugün devletimiz büyük bir operasyon yaptı. Afrin operasyonu tamamen milletimizin birliği ve dirliği için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, devletimizin bekası için yapılmış bir operasyondur. Sınır köşelerimiz her zaman stratejiktir. Kilis, Hatay bölgemizde ki stratejik bir sınır ötesinde, büyük güçlerin, büyük teknolojik önerileri ile planlarıyla terörist yuvalanma Türkiye’ye yönelik terörist birikimi oluşturmuşlardır, terör devleti kurma hedefleri vardır. Çok şükür ülkemiz de bunu çok iyi izlemiş ve bugün de gereğini yapmaktadır. Biz aynı zamanda Ardahan halkı olarak devletimizin yanındayız. Afrin operasyonuna dua ve desteklerimizi gönderiyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızı, Ordumuzu, komutanlarımızı, görev yapan tüm güvenlik kuvvetlerimizi, askerlerimizi Allah korusun, saklasın ve muzaffer etsin diye dua etmek istiyoruz. Ben tekrar katıldığınız için teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler