Başkan Murtaza Karaçanta, Referandum Öncesi Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Murtaza Karaçanta, Referandum Öncesi Esnafı Ziyaret Etti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandumu öncesinde esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kazımpaşa Caddesi esnafını tek tek ziyaret ederek, Türkiye’nin daha güçlenmesi, Kars’ın daha da gelişmesi ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Ankara’da daha güçlü olması için referandumda ‘Evet’ diyerek destek olunması gerektiğini anlattı.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaçanta, özellikle Karslıların bakanına sahip çıkarak, Bakanı için çok daha güçlü evet demeleri gerektiğini kaydetti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Bu referandum süreci bizim için çok önemli, Kars’ta evet dememiz gerekiyor. Kars’ta güçlü bir evet çıkması gerekiyor. Biz her zaman Türk milleti olarak devletimizin yanında olmuşuz. Bu süreçte şunu gösteriyor, bu olmalı. Bu durup dururken çıkan bir olay değil. Zorunluluğu hasıl olmuştur. Onun için Türkiye’de ‘Evet’ olmalı, ama Kars’ta dolu dolu ‘Evet’ olmalıdır.” diye konuştu.

Başkan Karaçanta, bir süre esnafla sohbet etti. Kars’ta son dönemlerde çok sayıda temel atma ve açılış yapıldığına dikkat çekerek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından temeli atılacak Lojistik Merkez’in temel atma törenine vatandaşları davet etti.

baskan-murtaza-karacanta,-referandum-oncesi-esnafi-ziyaret-etti-(1).jpgbaskan-murtaza-karacanta,-referandum-oncesi-esnafi-ziyaret-etti-(2).jpgbaskan-murtaza-karacanta,-referandum-oncesi-esnafi-ziyaret-etti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler