Başkan, Sarıkamış Esnafsporla Bir Araya Geldi!

Başkan, Sarıkamış Esnafsporla Bir Araya Geldi!

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış Esnafsporla yemekte bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yükselme karşılaşmasında güçlü rakibi Karsspor’u Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadında 1-0 mağlup ederek BAL Ligine çıkan Sarıkamış Esnafspor’a Başkan Toksoy yemek verdi.

Sarıkamış Öğretmenevi’nde Esnafspor ile bir araya gelen Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ta bu birlik ve beraberlik oldukça her alanda başarı elde edilmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Sportif ve turizm amaçlı yatırımlar tamamlandığında Sarıkamış’ın bir yıldız gibi parlayacağını ifade eden Başkan Toksoy, “Bizler el birliğiyle, gönül birliğiyle bütün engelleri aşacağız. İlçemizi tarihi, doğası ve turizmiyle birlikte bütün sportif faaliyetlerin yapılacağı Türkiye’nin göz bebeği olacak yer haline getireceğiz. Esnafspora bizi bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Bu arada Türkiye’de ve yurt dışında olan bütün Sarıkamışlıların bu takım için maddi manevi desteğini eksik etmemesi lazım. İnşallah 3.ligede çıkacağız” dedi.

Esnafspor Kulüp Başkanı Harun Hayali de, Sarıkamışlı olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Hayali, “Bu takıma maddi manevi her türlü destek veren katkı sağlayan Kaymakamımız Muhammed Gürbüz’e, Belediye Başkanımız Göksal Toksoy’a bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bize verilen destekler sayesinde başarılarımız devam edecektir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı Harun Hayali, desteklerinden dolayı Başkan Göksal Toksoy’a plaket verdi.

baskan,-sarikamis-esnafsporla-bir-araya-geldi!-(2).jpgbaskan,-sarikamis-esnafsporla-bir-araya-geldi!-(1).jpgbaskan,-sarikamis-esnafsporla-bir-araya-geldi!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler