Başkan Uray'a Tam Destek!

Başkan Uray'a Tam Destek!

Susuz Belediye Başkanı Murat Uray da, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kars Milletvekilleri ve parti yönetimine teşekkür etti.

Başkan Uray'a Tam Destek!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, İl Başkan yardımcısı Halkla İlişkiler aşkanı Ali Karadeniz, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, AK Parti SKM Başkanı Şahin Aydın, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Vekiller burada yaptıkları açıklamada, “Susuz’un sorunlarını ve bu sorunların çözümünü bilen bir belediye başkanımız var. Bizler ilk olarak başkan Murat Uray’a başarılar diliyoruz. Tabi Susuz ilçemiz eğitimi, sosyal ve kültürel zenginlikleri gibi doğal güzelliklere de sahip ilçemizdir. Bizler, Kars milletvekilleri olarak Susuz’un sorunlarının çözüme kavuşturulması ve daha güzel bir ilçe olması için var gücümüzle çalışıp Başkanımıza destek vereceğiz.” dediler.

Susuz Belediye Başkanı Murat Uray da, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kars Milletvekilleri ve parti yönetimine teşekkür etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber