Başkan Yıldız: Karsspor’un Kader Günü

Başkan Yıldız: Karsspor’un Kader Günü

Gazetecilere açıklamada bulunan Kars36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız, yarın oynanacak Sarıkamış Belediyespror maçının Karsspor’un kader günü olduğunu söyledi.

Kars36 Spor ile Sarıkamış Belediyespor yarın Kafkas Üniversitesi Abamüslüm Güven Stadyumunda oynayacakları Play - Out maçında karşı karşıya gelecek.

Her iki takımız son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kars36 Spor taraftarları, Başkan Muharrem Yıldız, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte İstanbul’dan gelen taraftarları karşıladıktan sonra Abul Hasan Harakani Türbesini ziyaret etmelerinin ardından cadde ve sokaklarda takımları lehine sloganlar atarak At Heykeli önünde bir araya gelerek galibiyet yemini ettiler.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve bazı yöneticiler de bir süre takım kortejine katılarak destek verdiler. Türk Bayrakları ve Kars36 Spor bayrakları ve flamaları ile At Heykeli önünde bir araya gelen taraftarlar, uzun süre takımları lehine tezahürat yaparak yarınki maçı alacaklarına inandıklarını haykırdılar. Taraftarlar daha sonra futbolculara galibiyet yemini ettirdiler. Vatandaşlar da takımlarına alkışlarla destek vererek yarınki maçta başarılar dilediler.

BAŞKAN YILDIZ: “KARSSPOR’UN KADER GÜNÜ”

Kortej yürüyüşünün ardında gazetecilere açıklamada bulunan Kars36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız, yarın oynanacak Sarıkamış Belediyespror maçının Karsspor’un kader günü olduğunu söyledi.

Tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve Karsspor’un yarın son maçını oynayacağını söyleyen Yıldız, iki yıl önce Sarıkamışspor’a kaptırdıkları BAL Ligini geri almak isçin mücadele edeceklerini söyledi.

Taraftarlar ve takım olarak bunun farkında olduklarını da belirten Başkan Yıldız: “Artık sabrımız da kalmadı. Bizim hedefimiz Karsspor’u bulunduğu yerden bir üst lige taşımaktı. Ama bir takım şansızlıklar yaşayarak, ilçe ve mahalle takımları ile maç yamak durumunda kaldık. Bu bir şansızlıktı ve yalnız kalmıştık.

BAZI ARKADAŞLARIMIZIN, KARSSPOR’U ALAŞAĞI ETMEK İÇİN HUMMALI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE OLDUKLARINI GÖRDÜK

Buna rağmen bu şehirde sporla alakalı bazı arkadaşlarımızın Karsspor’u alaşağı etmek için hummalı bir çalışma içerisinde odlularını gördük. Biz sadece 90 dakika değil içimizdeki bu hainleri de yenmek için çalışacağız. Artık önümüzde bir engel yok. Sahaya çıkacağız ve 90 dakika Sarıkamış’a hak etmediği halde teslim ettiğimiz BAL Ligini alarak takımımız önce 3. Lige, daha sonra da 2. Lige çıkaracağız. Bizim hedefimizde mahalle ve ilçe takımlarımızla maçlar yapmak yoktu. Biz hiçbir zaman onları kendimize rakip görmedik. Muharrem Yıldız olarak bu şehre geldiğimde de böyle bir derdim yoktu. Ama şansızlıklar bizi bu hale getirdi.

SARIKAMIŞSPOR YÖNETİCİLERİNE ‘GELİN GÜÇLERİMİZ BİRLEŞTİRELİM’ DEDİM

Ben iki yıl Sarıkamış’a bu şansı tanıdım. Sezon başında Sarıkamış Kaymakamı’na, Kulüp Başkanına ve Belediye Başkanına, ‘gelin güçlerimizi birleştirelim, ekonomik olarak destek olalım, futbolcu istiyorsanız futbolcu verelim ve yükselmek için birlik oluşturalım’ dedim. Ama arkadaşlarımız beni dinlemediler. Artık kimsenin sabrı kalmadı. Biz Sarıkamışspor’a emanet ettiğimiz BAL Ligi’ni geri alacağız. Biz takım olarak bir aileyiz ve inanıyoruz. Bu inançla hak ettiğimiz BAL Ligine çıkacağız.

YALNIZ KALDIK AMA YIKILMADIK

Tüm hemşerilerime sesleniyorum. Yalnız kaldık ama yıkılmadık. Çok şeylerle mücadele ettik. Arkamızdan dönen fırıldakları, Karsspor ve bizi bertaraf etmek isteyenleri, kurulan kumpasları birer birer bertaraf ederek geldik. Çok yorulduk, yıprandık ama yıkılmadık. Kimsenin önünde diz çökmedik. Yarın da Allah nasip ederse sahada başaramayacaklar. Tüm Karslılar yarın çocukları ve eşleri ile birlikte stadyuma gelerek centilmence takımlarına destek versinler. Gerçekten bayram havasında geçen bir maç olsun. Belki de bu zamana kadar izlemedikleri bir kaliteli ve seviyeli bir final maçı olacak. Hemşerilerimiz ellerinde Türk Bayrağı ve Karsspor Bayrağı ile maça davet ediyoruz. “dedi.

baskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(1).jpgbaskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(2).jpgbaskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(3).jpgbaskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(4).jpgbaskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(5).jpgbaskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(6).jpgbaskan-yildiz-karsspor’un-kader-gunu-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler