Başkan Yıldız’ın forması oldu!

Başkan Yıldız’ın forması oldu!

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'a makamında ziyaret ederek Nevzat Yıldız yazılı 36 numara Kağızmanspor forması hediye etti.

Başkan Yıldız’ın forması oldu!

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’a makamında ziyaret ederek Nevzat Yıldız yazılı 36 numara Kağızmanspor forması hediye etti.

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Demirden, Altyapı Sorumlusu Engin Arkış ve Genel Sayman Metin Toper ile birlikte Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’ı ziyaret etti. Kağızmanspor’u lâyık olduğu yere taşımak için çalışacaklarını söyleyen Korkmaz, şehirde bir bütünlük sağlamak için belediye başkanı başta olmak üzere bütün kurum ve kuruluşları ziyaret edeceklerini belirtti. Kağızmanspor’u hak ettiği Lig ‘e çıkaracaklarını dile getiren Korkmaz, “Bu konuda başta belediye başkanımız olmak üzere bütün Kağızmanlılar’dan destek bekliyoruz” dedi.

Kağızmanspor’un zor dönemlerden geçtiğini hatırlatan Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız “Kağızmanspor’un hak ettiği yere gelmesi için bugüne kadar belediye olarak her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Çünkü Kağızmanspor, ilçemizin vitrinidir. Umarım bu ekip Kağızmanspor’u gönlümüzden geçen yerlere getirir.” diye konuştu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler