Başkan'dan Örnek Davranış

Başkan'dan Örnek Davranış

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kent genelinde oluşturduğu 14 ekiple birlikte bugün çöp toplama kampanyası başlattı.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kent genelinde oluşturduğu 14 ekiple birlikte bugün çöp toplama kampanyası başlattı. Süpürgeyle çöpleri süpüren Başkan Bozkuş, herkesin çöp toplama saatlerine riayet etmelerini isteyerek, bir kentin temiz kalabilmesi için herkese görev düştüğünü belirtti.
Başkan Bozkuş bugün ekiplerle birlikte kentte çöp temizleme kampanyasına katıldı. Vatandaşların çöp toplama saatlerine ilgilerini çekmek için başlatılan kampanyanın sık sık tekrarlanacağını ifade eden Başkan Bozkuş, kentin temiz tutulması için herkesin sorumluluklarını hatırlatmayı da amaçladıklarını vurguladı.
Belediye olarak her gün akşam 18.00-24.00 saatleri arasında temizlik görevlilerinin çöpleri topladıklarını hatırlatan Bozkuş, “Vatandaşlarımız lütfen bu saatlere riayet etsinler. Ayrıca bilindiği gibi biz kentte poşet uygulaması başlattık ve çöp konteynerlerini kaldırdık. Herkes çöpünü poşete koysun ve poşetleri de belirtilen saatlerde çöp alanlarına bıraksınlar. Böylelikle el birliği ile kentimizi temiz tutmayı hedefliyoruz” dedi.
Bazı vatandaşlar Başkan Bozkuş’u çöp süpürürken görünce alkışlarken, bazıları da önce kentin bozuk yolları ve kaldırımlarının yapılmasını ardından da çöp kampanyalarının yapılması gerektiğini belirttiler.
Başkan Bozkuş ile birlikte Belediye çalışanları da çöp topladı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler