Başkan'dan Tam Destek

Başkan'dan Tam Destek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Karsspor'a Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'tan destek geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Karsspor'a Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'tan destek geldi.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karssspor'a her zaman destek vermeye hazır olduklarını ve bu desteğin devam edeceğini belirterek, Karsspor'dan başarılar beklediğini belirtti. Kulüp binasına giden Başkan Bozkuş'u Başkan Ekrem Demir, Yönetici ve Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, teknik heyet ve sporcular karşıladı.

Karsspor'un 2. Lige gelene kadar çok mücadeleler verdiğini belirten Başkan Bozkuş, Karsspor'un çok zor şartları bir bir geçerek bu günlere geldiğini, Yeni yönetim kuruluyla birlikte elbirliğiyle Karsspor'u zirveye taşıyacaklarına inandığını söyledi.

BAŞKAN BOZKUŞ'TAN DESTEK

Kulup binasında yeni transfer edilen futbolcularla bir araya gelen ve sohbet eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Öncelikle ilimize hoş geldiniz. Sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sizlerin gemlisiyle birlikte kadromuz daha da güçlendi. Hafta sonu Kırşehirspor karşılaşması kazanmanızı istiyorum. Siz kazandıkça insanların Karsspor'a bakış açısı da değişecek. Ben Belediye Başkanı olarak her zaman arkanızdayım ve sizlere güveniyorum. Kulüp Başkanınız Ekrem Demir, ellerini değil kollarını taşın altına koydu. Bunu bilmenizi istiyorum. Bank Aysa 1. Ligi hiç uzak değil. Sizin bunu başaracağınıza eminim ve sizlere güveniyorum" dedi.

DEMİR "BANK ASYA KARSSPOR'A UZAK DEĞİL"

Bank Aysa 1. liginin kendilerine çok uzak olmadığını, 3 puanlı ligde çok şeyin her an değişebileceğini belirten Karsspor Kulüp Başkanı Ekrem Demir ise konuşmasında "Yeni transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik, Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk maçımız Erzurum'daydı. Erzurum maça çıkmadığı için 3 puan aldık. Hafta sonu Kırşehirspor karşılaşmasından galip ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz maçlarımızı kazanarak zirveye oynamayı hedefledik. Karsspor'u layık olduğu yere taşımak için gönül birliği yaptık ve göreve geldik. Hedefimiz Bank Asya 1. Ligi" diye konuştu.

Karsspor, Malatyaspor'dan M.Alper Akıncı, Gümüşhanespor'dan Gökhan Demir, Gençler Birliği'nden Gökmen Ağbulak, Turgutluspor'dan Baykal Yılmaztaş, Erzurumspor'dan Fatih Tice ve Tokatspor'dan Oğuz Kamil İnağ'ı transfer etti. Karsspor 7 Şubat 2010 Pazar günü Saat 13.30'da kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehirspor ile karşılaşacak. Karsspor'un yeni transferlerinin bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler