Başkan'dan Teşekkür!

Başkan'dan Teşekkür!

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen mitingini değerlendirdi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

"Öncelikle Karslı hemşerilerimin konukseverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadesini kullanan AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, “Dün burada Türkiye’yi gördük. “Kürdüyle, Yerlisiyle, Azerisiyle, Terekemesiyle, Sunnusiyle, Alevisiyle beraber yaşamanın aslında hiç de zor olmadığını buradan tüm dünyaya göstermekteyiz. Biz kardeşçe yaşamaya zaten Serhan Şehrimizde alışkınız. Tüm  yurtta da bunu Türkiye’yi yine bir bütün olarak kucaklayan AK Parti sağlamıştır.” dedi.

Şehrin dört bir yanından dün Cumhuriyet Meydanına gelen binlerce Karslı hemşerilerin aslında miting için değil, barış için, huzur için, gelişen Türkiye için, yeni bir Türkiye ve Kars için geldiğini belirten Başkan Yurdakoş, “Hemşerilerimiz, Genel Başkanımız ve Başkanımızın konuşmalarını kendi ağzından dinleme fırsatı buldular. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ettiler, seçim öncesi moral verdiler. İnşallah bu mutluluğun seçimlerde de sandığa yansıtılmasını diliyorum ve Kars’ta 3-0’ı hedefliyoruz. Tüm Karslı hemşerilerime, emniyet mensuplarına ve kamu görevlilerine teşekkür ediyorum, tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler