Battalgazi'de Hayır Çarşısı 40 bin ailenin yüzünü güldürdü

Battalgazi'de Hayır Çarşısı 40 bin ailenin yüzünü güldürdü

MALATYA (AA) - Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 1,5 yılda 40 bin ailenin yüzünü güldürdü.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi...

MALATYA (AA) - Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 1,5 yılda 40 bin ailenin yüzünü güldürdü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 24 Ocak depremi ve pandemi sürecinde de Battalgazi Kaymakamlığı, Türk Kızılay ve hayırsever iş adamların katkılarıyla vatandaşlara verdiği yardımlarla takdir topladı.

22 bin aileye gıda, 8 bin 100 aileye temizlik ve 9 bin 900 aileye ise kıyafet yardımında bulunulan Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı'nda, 12 aileye de gelinlik ve sünnet kıyafeti yardımında bulunuldu.

Öte yandan veren elin alan eli görmediği çarşıda durumları yetkililerce araştırılıp tespit edilen Hayır Kart'a sahip bin 500 aile ise verilen puanlarla, 1 ve 3 ay aralıklarında düzenli olarak ihtiyaçlarını ücret ödemeden karşıladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, toplumsal dayanışmayı daha da üst seviyeye çıkarmak için hayırsever iş adamlarının desteklerini beklediklerini belirterek, "Kış dönemlerinde özellikle ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçları artıyor. Belediye olarak bu dönemde daha fazla ihtiyaç sahibi insanımıza nasıl ulaşabiliriz, onun gayreti içindeyiz. Hayırsever kardeşlerimizin de gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederim. Hayırsever kardeşlerimizin ilgisinin artarak devam etmesini diliyorum." ifadesini kullandı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler