bayram yolculuğu

bayram yolculuğu

YOLCULAR PAHALILIKTAN, İŞLEME SAHİPLERİ UCUZLUKTAN YAKINDI

YOLCULAR PAHALILIKTAN, İŞLEME SAHİPLERİ UCUZLUKTAN YAKINDI

 

 

 

  KARS - Kurban bayramı tatilini şehir dışında aileleriyle birlikte geçirmek isteyenler otobüs terminallerine ve yazıhanelere akın etmeye başladılar. Yolcular fiyatların pahalılığından dert yanarken, işletme sahipleri de ucuzluktan yakındılar.

  Kent merkezindeki otobüs yazıhanelerinin önü son günlerde hareketlenmeye başladı. Kafkas Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler başta olmak üzere birçok kişi Kurban Bayramını ailelerinin yanında geçirmek için yazıhanelere akın ettiler. Yazıhaneler önünde uzun bilet kuyrukları oluşurken bütün otobüs firmalarında aynı telaş kendini gösterdi. Otobüslerde yer sıkıntısı yaşandığı için herkes bir an önce bilet almanın derdine düştü.

  Bilet alamayanlar bu bayram ailelerinin yanına gidememenin üzüntüsünü yaşarken bilet alanlar ise pahalılıktan dert yandı. Üniversite öğrencileri kendilerine yardımcı olunmasını ve fiyat indirimine gidilmesini istedi. İşletme sahipleri de bu yıl ki fiyatların 2 yıl önceki fiyatlar olduğunu ve devletin kendilerine kolaylık göstermeleri durumunda fiyatları indirebileceklerini aksi halde mümkün olmadığını belirttiler. Ayrıca, araçlarının masraflarını bile karşılayamadıklarından dert yanarak, otobüslerin dolu gidip boş döndüklerini de ifade ederek yolcuların mağdur olmaması için ek seferler düzenlediklerini de sözlerine eklediler.

Önceki ve Sonraki Haberler