Bayşar'ın Öğrencilerle Kızak Keyfi!

Bayşar'ın Öğrencilerle Kızak Keyfi!

Türkiye'de olduğu gibi Kağızman'da etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çocuklar kızaklarıyla sokakları doldurdu. Çocuklara Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar da eşlik etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kağızman ilçesinde kar yağışı sonrası etkili olan soğuk hava ara sokakları ve caddeleri buz pistine çevirdi. Özellikle mahalle aralarında toplanan çocuklar düşe kalka kızak keyfini çıkarırken, büyüklerde çocuklara eşlik etti. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle köylerdeki okul önlerini temizleyen okul idarecileri kar temizliğinden sonra öğrencileriyle kızak keyfi yaşadılar.

Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, okul ziyaretlerinde öğrencilere hem hediyeler dağıttı, hem de öğrencilerle beraber kızak keyfi yaşadı.

Milli Eğitim Müdürü Bayşar gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Uzun süredir böyle bir kar yağmamıştı, yağan karın keyfini öğrencilerimiz kızakla keyfini çıkarırken bizleride çok sevindirdi. Çünkü bize çocukluğumuzu yaşattılar, bizlerde bir an olsun çocukluğumuzu öğrencilerimizle kızak kayarak yaşadık. Eskiden Kağızman ilçemize çok kar yağardı, önce kapılarımızın önünü kürür, temizler ardından buz pistine dönen yollarda kimi arkadaşımız kızağıyla, kızağı olmayan poşet veya teneke ile kayardı. Karda taklalar atıp bol bol kartopu oynardık. Bu hafta ise okul ziyaretleri nedeniyle karın ve kızak keyfini çıkardık. Bir günde olsa öğrencilerimizle beraber çocukluk hevesini doyasıya yaşadık." dedi.

baysarin-ogrencilerle-kizak-keyfi!-(1).jpgbaysarin-ogrencilerle-kizak-keyfi!-(2).jpgbaysarin-ogrencilerle-kizak-keyfi!-(3).jpgbaysarin-ogrencilerle-kizak-keyfi!-(4).jpgbaysarin-ogrencilerle-kizak-keyfi!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler