Belediye Asfalt Dökmeye Devam Ediyor

Belediye Asfalt Dökmeye Devam Ediyor

Iğdır Belediyesi ekipleri bütün mahallelerde hummalı bir şekilde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tahir KAVRİ / KARS MANŞET

Iğdır Belediyesi asfaltlama, kaldırım, kilit parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, su ve kanalizasyon çekimi, Park-Bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak bu yıl için 70 bin ton asfaltın şu an itibari ile 40 bin tonundan fazla asfalt döküldüğü bildirildi. 

Belediye birimlerimiz şehrin muhtelif mahallelerinde asfaltlama, kaldırım, kilit parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, su ve kanalizasyon çekimi, Park-Bahçe çalışmaları gibi altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor diyen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit: "2017 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı belediyemizin bütün imkanları seferber edilerek çalışmalar son hızıyla devam etmektedir. Şu an itibari ile Nuh nebi cami etrafını bitirdik. Bu yıl 20 Km’ye yakın asfalt döktük, Mevsimsel koşullara göre 10 Km daha yapmayı hedefliyoruz. Döktüğümüz asfalta da yol çizgileri çizerek halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Iğdır Belediye Başkanlığının aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra şehir genelinde kilitli parke, bordür yapım çalışmaları da devam ediyor. Iğdır Belediye Başkanlığı Mahallelerde yaptığı asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyor." dedi. 

Şehirleşmenin en önemli ayağının yollar olduğunu vurgulayan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit: "Yapılan çalışmaların Iğdır’ı daha çağdaş ve güzel bir görünüm kazandıracağız. Hizmetlerinin vatandaşların talepleri doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Amacımız 2017 yılı içerisinde özellikle ara sokaklarda tahribata uğrayan yolların tamamına yakınını asfalt ve parke ile buluşturmak. Asfalt çalışmamız ile birlikte eş zamanlı olarak farklı noktalarda parke döşeme çalışmalarımızda devam etmektedir. 2017 yılı için 70bin ton asfalt yaklaşık 30 km yol, 190 bin mt2 parke yaklaşık 20 km yol yapmayı planlıyoruz." dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber