"Belediye Başkanını seçmek için kolları sıvadık"

"Belediye Başkanını seçmek için kolları sıvadık"

AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, Cumhur ittifakı Kars adayı Prof. Dr. Ötügen Senger'in tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "31 Mart Yerel Seçimlerine 64 gün kaldı. Bizler Kars’ımızın Belediye Başkanını seçmek için kolları sıvadık." dedi.

"Büyük bir kararlılık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yeni bir destan yazarak seçimleri kazanacağız. Kars’ımızda Cumhur İttifakı’nın gücünü herkese göstereceğiz." ifadesini kullanan Sancar konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Sultan Alparslan nasıl bu eşsiz beldeyi yurt yaptıysa, bizler de daha yaşanabilir, gelişmiş, imkanları her geçen gün artan, alt yapısı güçlü bir Kars için gece gündüz demeden büyük bir karalılıkla, omuz omuza vererek çalışacağız.
Kars’ımız artık zincirlerini kırmalı. Kendinin farkına varmalı. Birlik ve beraberliğinden güç alarak, ayrımcılığı bir kenara bırakarak geleceğe emin adımlarla yürümeli.
Bu ışığı burada bulunan siz değerli hemşehrilerimin gözlerinde görüyorum. Artık hepimizin ortak amacı bir kenara atılmış bir Kars değil, imkanlarını sonuna kadar kullanarak hizmet alan bir Kars olmalıdır.
Kars’ta bunun farkında olduğumuz için güçlerimizi birleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti ve Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin önderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi Kars’ımızda Belediye Başkanlığı seçimlerinde güçlerini birleştirme kararı almışlardır. Şimdi bize yakışan büyük bir azimle çalışarak Kars Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmaktır.
Cumhur İttifakı’mızla Kars'ımızı daha ileriye taşımak için yola çıkıyoruz. Bu seçim, bir rekabet değil, bizim için bir hizmet yarışıdır. Bizler, birbirimize güvenerek, birlik ve beraberlik içinde, Kars'ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için el ele, omuz omuza sahalarda olacağız.

İlimizin potansiyelini daha da artırarak, kardeşlik bağlarımızı daha da sağlamlaştırarak yolumuza devam edeceğiz. Belediye Başkanlığı seçimlerinde, dualarınız ve desteklerinizle, birbirimize olan güvenle, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak birlikte ilerleyeceğiz.
Gazi Kars’ımızın, hepimizin bildiği, sürekli ötelenmiş, çözüme kavuşturulmamış bazı sorunları var. Bu sorunların üzerine giderek, yeni projelerle destekleyerek, seçimi kazanarak, Kars’ımızda değerli Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger ve ekibiyle, Ankara’da Kars Milletvekilimiz Sayın Adem Çalkın’ın, Kurumlar, Bakanlıklar, Hükümet nezdinde vereceği destekle Kars’ımızın sorunları hızlı bir şekilde çözülecek. Böylece Kars’ımız hak etmiş olduğu hizmete kavuşmuş olacaktır.
Bizler Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin, Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Büyük Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan’ın torunları olarak, er meydanında sözü kavi olan, halka hizmet atlasında izi olan, doğru yaya ok olan Cumhur İttifakı kadroları olarak, 31 Mart seçimlerini inşallah zafer ile taçlandıracağız.
İstiklal ve istikbalimiz için, bir kez daha
Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet diyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun."

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler