Belediye personeli piknikte buluştu

Belediye personeli piknikte buluştu

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, personeliyle birlikte piknikte buluştu.

Arpaçay Belediye personeli piknikte buluştu

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, personeliyle birlikte piknikte buluştu.

Yaz mevsiminden kışa yaklaşılırken personelin kaynaşması için Belediye Başkanı Erçetin Altay piknik organizasyonu düzenledi. Geçtiğimiz Pazar günü (17 Ağustos 2014) Ardahan kent ormanındaki organizasyona belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve mahalle muhtarları davet edildi.

Birlik ve beraberlik dayanışma ve kaynaşmanın sağlandığı piknikte yemekler yenildi, mangallar pişirildi, sohbetler edildi.

Belediye Başkanı Erçetin Altay, “Amacımız personel ve yönetici arasındaki kaynaşmayı sağlamaktı. Önümüz kış ve yaz mevsimin bu son günlerinde bir hafta sonunu böyle değerlendirmek istedik. Pikniğimize CHP’li meclis üyelerini de davet ettik. Kimseyi ayırmadık ve güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Bundan sonra da her yıl aynı mevsimde benzer organizasyonlar düzenleyeceğiz. Ayrıca, piknikteki masrafları belediyeye yük olmadan ben kendi bütçemle karşıladım. Helali hoş olsun. Pikniğe katılan personeller de organizasyondan son derece memnun kaldılar. Onların bu memnuniyeti bizleri de sevindirdi. İlçemizin kalkınması için gerekli olan tüm hizmetlerde canla başla çalışan ekibimize ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler