Belediye'de Bayram

Belediye'de Bayram

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, personeli ile bayramlaştı

 

Başkan Bozkuş, Kurban Bayramı nedeniyle Belediye hizmet binasında personeli bir araya gelerek bayramlaştı ve tüm mesai arkadaşlarına hayırlı bayramlar diledi.

 Bayramlaşma törenine, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez ilçe Başkanı Ahmet Tüzen, Belediye Başkan yardımcıları Fatma Sinar, Orhan Özyılmaz ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

 Bu yıl Kars Valiliği tarafından alınan karar gereği Kurban Bayramı resmi kutlamasının Arife günü yapılması nedeniyle kendilerinin de Arife günü bayramlaşma törenini icra ettiklerini söyledi.

 Bu nedenle personelin kendilerine ve ailelerinde daha fazla zaman ayıracaklarının öneminde değinen Bozkuş, “Valiliğimizin bu sene almış olduğu karar gereği bugün il genelinde bayramlaşma bir gün öncesinden arife günü gerçekleşti. Biz de aynı uygulamayı devam ettirmek üzere belediyemizde geçmişten bu güne kadar devam eden bayramlaşmayı da biz de bir gün öncesine aldık. Sebebi ise yarın hepimizin kurban kesmesi ve büyüklerimizi, yakınlarımızı ziyaret edeceğiz bu anlam içerisinde de bu zamanı değerlendirmiş olduk. Bilindiği üzere bir haftayı aşkın bir süre önce ülkemizde hepimizi üzen bir afet olmuştur ve yarın karşılayacağımız kurban bayramına ulus olarak hep birlikte buruk giriyoruz. Biz tabi sizlerin de üzüldüğünü ve bu depremzedelere katkıda bulunduğunuzu biliyoruz. Depremden dolayı hayatını kaybeden bütün hemşerilerimize Allah’tan rahmet, kalanlara başsağlığı dileklerimizi hepimizin adına iletiyoruz. Kurban Bayramı nedeniyle de birazdan burada bayramlaşacağız. Bende Belediye başkanı olarak, belediye meclis üyelerimiz olarak, il başkanımız, il başkan yardımcımız olarak burada toplanıp hepinizin bayramını kutlamak istedik. Bu anlam içerisinde sizin, ailenizin, yakınlarınızın, bütün Karslı hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Ailelerinizle, çoluğunuzla, çocuğunuzla nice mutlu, sağlıklı bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

 

yes.20111105175141..jpg

 

 

yes.20111105175235..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler