Belediye'de Rezalet

Belediye'de Rezalet

17 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Zanlı Tutuklandı.

Ardahan ın Hanak İlçesinde 17 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Zanlı Tutuklandı

Ardahan'da yaşanan bir tecavüz olayı ilçe halkı ve belediyeyi şoka soktu.

Hanak Belediyesi'nde çalışan bir kişi, yine aynı belediyede çalışan bir arkadaşının 17 yaşındaki kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. İddiaya göre, F.A. isimli belediye çalışanı, mesai arkadaşının evinde D.Y. (17) isimli kıza tecavüz etti.

Olay sonrası gözaltına alınan evli ve 3 çocuk babası F.A. (33), savcılık soruşturmasının ardından tutuklama istemi ile hakim karşısına çıkarıldı. Zanlı, genç kızın da ifadesi doğrultusunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay ilçe halkını öfkelendirirken, son günlerde kamuoyunda da sık sık yer alan tecavüzcülerin Hadım edilmesi konusu gündeme geldi.

AK Partili Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban da tecavüzcülerin Hadım edilmesi gerektiğini ifade etti. İlçesinde yaşanan olaydan ötürü son derece üzgün olduğunu belirten Başkan Çoban, belediyenin personeli olan zanlının şiddetli bir şekilde cezalandırılması gerektiğini, ancak hadıma karşı olmamasına rağmen, zanlının ailesinin de gözönüne alındığında Hadım edilmesinin mağduriyet yaşatacağını dile getirdi. Çoban, bunun yanında, birçok tecavüz suçlarına bulaşmışların Hadım edilmesinin doğru bir karar olacağının altını çizdi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler