Belediyeden Paşacayıra Müdahale

Belediyeden Paşacayıra Müdahale

Kars Belediyesi, bünyesinde çalıştırdığı İŞKUR işçileriyle; Eski Erzurum yolu olarak bilinen ve kenti sanayiye bağlayan Paşaçayır Mahallesi yolunu boydan boya çöplerden arındırdı.

 

Sanayi girişinden başlayarak kent merkezine kadar uzayan yaklaşık 10 kilometrelik yolu 8 işçiyle iki gündür temizleyen Belediye, aynı zamanda da kenar mahalleler ve il merkezi içinde de temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
 
Paşaçayır-Sanayi yolu üzerinde iki gün boyunca 07.00-16.00 saatleri arasında çalışmaları yürüten temizlik ekibi yol kenarlarındaki çöp ve diğer bütün atıkları alarak poşetledi. Ardından da bölgeye gelen temizlik araçlarına konulan çöp poşetleri, çöp toplama merkezine götürüldü.
 
KARS GÜZEL BİR ŞEHİR, HERŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR
Temizlik ekip şefi Sedat Acar, “Dün itibariyle Kars’ın Paşaçayır Mahallesi’ne ekip olarak girdik ve temizlik yaptık. Sanayi sitesinden başlayarak Paşaçayır Mahallesi’ne doğru haftada iki defa üç defa temizlik yapıyoruz. Sağdan-soldan poşet, cam, plastik her ne varsa temizliyoruz. Kars güzel bir şehir ve her şeyin en güzeli hak ediyor. Şehrimiz bu temizlik çalışmalarıyla daha da güzel olacak. Şehir merkezi olsun, mahalleler olsun her şeyi en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz ve çalışmalarımızı bu çerçevede yoğunlaştırıyoruz. Şehrin girişleri, çıkışları, caddeler, sokaklar olsun her gün bir mahalleye giriyoruz. Sayın Belediye Başkanımızın bize verdiği talimatlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Buradan 150-200 poşete yakın çöp çıktı. Özellikle Paşçayır’a haftada iki-üç defa giriyoruz. Bayrampaşa, Kaleiçi, Sukapı, Bülbül mahallesi ve diğer mahallere de günlük olarak gidiliyor. Müdürümüz, amirimiz, gelip çalışmaları yerinde kontrol ediyor.” dedi.
 
ÇALIŞMA SAATLERİNDE BİR SINIR YOK
Acar ayrıca, “Sabah saat 07.00’de çalışmalarımıza başlıyoruz ve akşam saat 16.00-17.00’ye kadar çalışıyoruz. Bu bazen uzun da sürebiliyor. Şuanda bu yolda 8 personel ile çalışıyoruz Kars’ımızı daha da güzelleştirebilmek için temizlik çalışmalarına yoğunlaşıyoruz.” diye konuştu.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler